lørdag 29. oktober 2011

Fredag 28.10.2011

Da står helgen for tur, håper det blir et bedre vær enn det har vært i dag.

Har hatt noen vanskelige dager nå, med en lege som ikke skjønner seg på min sykdom, jeg spurte han om det var en alternativ behandling, men da svarer han meg med latter og sier at “ et liv uten smerte er som mat uten smak “
Men at lavkarbo dietten er et bra alternativ for meg, er helt sikkert. Endelig så fikk vi en oppskrift på konfekt som er lavkarbo, og den er kjempe god.
Og jammen så er jeg i ketose å.


I morgen skal jeg ta julebilder av Linea og Anna, gleder meg masse J

Ønsker alle en riktig god helg J



torsdag 27. oktober 2011

Min hverdag akurat nå

Er nå inne i en vanskelig tid, med mye smerter i muskler og ledd. Så har jeg mye magesmerter som jeg skal utredes for, ble envist på sykehuset etter legevakt besøk søndag 23.10.2011, men fikk reise hjem igjen samme kveld/Natt.
Det dem fant ut var at jeg har en hevelse på høyre side av magen, så jeg skal til legen igjen i dag.


Ellers så har jeg hatt et godt opphold fra ketolyse kuren,mer eller mindre siden 27.09.2011 men startet for fult igjen på mandag,.


Var så heldig å fikk billett av sønnen min til Lisa Williams show i Trondheim den 27.09.2011. Det var en kjempe koselig tur.
Lias Williams er bare en helt fantastisk dame.






Vi fikk også mulighet til å besøke Nidarrosdommen, den er virkelig verdt et besøk


Strikke prosjekt

Har prøvd meg på håndleddsvarmere, ble ikke akurat så fine, men det kommer seg sikkert etter hvert. Det er jo ikke så mye jeg får strikket om gangen