torsdag 22. desember 2011

Bittelille juleaften

Da har jeg pyntet juletreet, det gjorde jeg faktisk natt til i dag da J
Så har jeg laget en ny vending med fløtekarameller, men det ble mislykket atter en gang,
At jeg aldri kan lære, laget først en enkel porsjon, og den ble perfekt, så skulle jeg lage en dobbel porsjon, men den ble fiasko, men smaken er der da J
Tror nesten jeg kan si jeg er ferdig til jul nå, bare vaske over gulvene en gang til så er det så bra her.

Ups glemte nesten at vi må kjøpe fuglenek til jul, for fuglene må jo ha mat dem å stakkar J


onsdag 21. desember 2011

Metex

I går var jeg på Lillehammer revmatiskesykehuset for å få opplæring i å sette Metex sprøyte. Selv om jeg har sprøyte angst, så det gikk kjempe bra å sette den. Men dagen i dag er ikke så bra, sliter med kvalme, Svimmelhet, Hodepine og tretthet. Men hvis dette hjelper så skal jeg takle de bivirkningene. Det tar normalt 4–8 uker før behandlingen har noen effekt. Legen bestemmer behandlingens varighet.


torsdag 15. desember 2011

Ønsker meg snø

ØNSKER MEG SNØ

I dag vise kalenderen 15.12.2011 og det er snart jul, men ute er det ikke mye julestemning. Men får håpe vi får en hvit jul.

Nå har alle gått å lagt seg, så da begynner jeg med helgevasken. Hater å vaske når folk tråkker der jeg vasker .
 

onsdag 14. desember 2011

Onsdag 14.12.2011

Har vært på Hamar sykehus i dag til vurdering av vidre behandling av min sykdom

Da er det bare å starte på Metex sprøyter ( cellegift )1 gang i uken da, godt jeg har hatt kontakt med Overlegen på Revmatismesykehuset
på Lilleammar. For etter at min fastlege er det bare å starte på Metex sprøyter ( cellegift )1 gang i uken da, godt jeg har hatt kontakt Da med Overlegen på Revmatismesykehuset sluttet. Og han som skulle være min fastlege ved sentrum legesenter på skarnes ikke har tatt min sykdom på alvor, så nå har jeg havnet der jeg var for 3 år siden. Men får heldigvis ny fastlege fra 01.01.12.
Skal til Lillehammar for å få opplæring i å sette sprøyter. Må si jeg gruer meg veldig til det.

Har da fått pakket inn de julegavene jeg er ferdig med, det er bare den værste igjen nemlig gave til mannen min, han ønsker seg jo ingen ting han




tirsdag 13. desember 2011

Advents tiden

 
Advents tiden er den tiden på året jeg koser meg mest. Jeg pleier å pynte med nisser til 1. Advent, så jeg kan kose meg hele desember.

 


 

Men i år har ikke alt vært like lett for meg, har en del smerter i kroppen, noe som gjør at humøret mitt svinger veldig. har vært hos legen hver uke i flere mnd for å ta prøver av ditt og datt. Men jeg fikk diagonosen min for 3 år siden ( sjøgrensyndrom, fibromyalgi og palindersyndrom ) Fibromyalgi har jeg hatt i mange år. Men tidligere i år sluttet min fastlege, og etter det har det bare vært tull med den nye legen, han nekter å lese min journal. Men heldigvis så har jeg Revmatologisk lege på Lillehammer. Så får jeg ny fast lege etter nyttår.